29 Mart 2010 Pazartesi

TAŞLARIN GİZEMİ

10 yorum:

  1. ne yorum yapılabiliki bilemiyorum arkadaşım çünkü baktıkça insana huzur veren bir çalışma fırçan daimi olsun arkadaşım

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten taşların gizemine inanırım ,taş yapılar hep ilgimi çekmiştir, resmi yaparken o taşları yontan ustalar geldi gözümün önüne ne büyük ustalıktır o yapılardan içeriye ne soğuk girer ne de sıcak .sevgiler arkadaşım teşekürler.

    YanıtlaSil
  3. Resmi çok seven ve yapan biri olarak çok beğendim.Fırçanıza ve ruhunuza sağlık.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Dalgaları aşmak,çok teşekkürler sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. Ben ne diyeyim sana sevgili gül,bir eksper değilim ama benim çok hoşuma gidiyor tüm bu çalışmaların,adeta can veriyorsun resmettiğin her şeye bu kadar kısa zamanda.

    Tebrikler arkadaşım ve başarılar.

    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. Daha ne diyesin sevgili Tufan ,severek yapılan her işte bir güzellik olur,bakan gözün de güzelliği katılınca söz biter teşekkürler arkadaşım sevgiler.

    YanıtlaSil
  7. Merhaba,
    Çalışmalarınızı az da olsa bakma fırsatı buldum.Çok emek harcandığı ve sanatınızı,yeteniğinizi konuşturduğunuz belli oluyor.Emeğinize sağlık.Başarılarınızın devamını dilerim.

    YanıtlaSil
  8. Merhaba noengel, ne güzel sözler bunlar emeğe sevgiyi harc edince güzellik dışa yansıyor, güzel bakan gözlere teşekkürler, sevgiler hoş geldiniz.

    YanıtlaSil
  9. Doğru zaman doğru adres.. huzur arıyordum.. içimdeki sıkıntıya yüz vermeden gezinmeye çıktım.. Sayfandayım.. dakikalardır bana huzur eden resimlerini seyrediyorum sevgili gül..
    Ne güzel bir insansın sen.. taşı bile güzelleştirebilen!

    YanıtlaSil
  10. Sevgli hocam ne iyi ettiniz de geldiniz ,bazan o içimizdeki kimsenin duyamadığı haykırışlar bu taşlarda dile gelir, bakarken o taşlara içimizin taşlaşmış yerlerinden bir ah sesi yükselsede. Ne çok taş duvarlar vardır içimizde itina ile ördüğümüz ve yine o taş duvarların arkasına saklanışımız her şeye rağmen korkmadan sırtımızı dayadığımız. Sıkıntınızı biraz olsun hafifletebildiyse benim taş duvarlarım ne mutlu bana sevgiyle kalın

    YanıtlaSil